Sivas Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Vizyon: Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, dünyadaki bütün gelişmeler yakından takip edilerek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak. Bu sayede otistik bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Geliştirdiğimiz projelerle “Dünya Çapında Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi” olmaktır.

Misyon: Anayasamızın 42. maddesinde yer alan “Hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz” ilkesinden yola çıkarak; otistik bireylere eğitim vermekteyiz. Eğitimde fırsat eşitliğine olan inancımız, bizleri bölgemizde bulunan tüm otistik bireylere ulaşım, onları performansları ölçüsünde eğitim öğretim ve mesleki eğitim adı altında kurumumuzun tüm imkanlarından faydalandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.30-14.30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivasozelegitim2.meb.k12.tr

Adres - Şeyh Şamil Mahallesi 47/93. Sokak No 9 Merkez/SİVAS

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Şeyhşamil mahallesi

Adres - Şeyh Şamil Mahallesi 47/93. Sokak No 9 Merkez/SİVAS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine yürüme mesafesinde.